Joululahjaksi iloa ja apua ikääntyvälle äidillesi, isällesi tai isovanhemmallesi

Haluaisitko ilahduttaa äitiäsi, isääsi, isovanhempaasi tai ystävääsi esimerkiksi koti-, asiointi- tai ulkoiluavulla sekä jutteluseuralla? Autamme sinua hänen ilahduttamisessaan. Iloiset Seniorit tuo läheisellesi iloa päivään ja apua kotiin.
 
Voit saada vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai appivanhemmillesi tai heidän puolisoilleen ostamastasi palvelusta kotitalousvähennyksen verotuksessa. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluu tavanomaisen hoiva- ja hoitotyön lisäksi myös mm. asiointiapu kaupassa, pankissa tai apteekissa ja lemmikin ulkoilutus. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat meiltä ja www-sivuiltamme (www.iloisetseniorit.fi) sekä verohallinnon sivuilta (www.vero.fi). Autamme sinua halutessasi kotitalousvähennyksen hakemisessa.
 
Soita 040 588 3146 tai lähetä viesti (info@iloisetseniorit.fi), ja suunnitellaan yhdessä läheistäsi ilahduttava Iloiset Seniorit -palvelun lahjakortti jo tänään. Voit lähettää yhteydenottopyyntösi myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.
 
Läheisesi hymy ja kiitos lämmittää mieltäsi sekä tuo iloa myös omaan päivääsi.
 
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä soittaen ja/sähköpostitse.
 

Nimi:

Puhelin:

Email:

Osoite:

Ikä:

Olen kiinnostunut Iloiset Seniorit -palvelusta:

itsellenipuolisolleniäidilleni, isälleni

ystävällenisukulaiselleniomalle ryhmällenimuulle

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:

soittaensähköpostitse

Kiinnostuksen kohteeni, tarpeeni:

Minulle saa lähettää tietoa tapahtumista, retkistä ja harrastusryhmistä

Minulle saa lähettää uutiskirjeitä