Musiikki

Iloiset Seniorit -pienryhmät osallistuvat aktiivisesti erilaisiin musiikkitapahtumiin.
 
2017
 

Maaliskuu 2017

 
La 11.3.2017 klo n. 11.00-17.00
Kirka – Surun pyyhit silmistäni. Peacock-teatteri, Helsinki. Näytös alkaa klo 13.00.
 
Stadilainen Kirill Kirka Babitzin on unohtumaton luku kotimaisen musiikin historiassa. Kirka lauloi itsensä suomalaisten sydämiin niin rockilla, funkilla ja r&b:llä kuin balladeilla ja iskelmilläkin. Musiikkinäytelmässä, Kirka – Surun pyyhit silmistäni, nähdään monia tuttuja henkilöitä Kirkan elämästä ja kuullaan kappaleita koko Kirkan pitkän uran varrelta, kuten hitit Hetki lyö, Leijat, Daa-da, daa-da, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni. (Helsingin kaupunginteatteri 2017).
 
Rooleissa: KIRKA – Kalle Lindroth/Heikki Ranta, Sami Hokkanen/Juha Lagström, Rauno Ahonen, Jon-Jon Geitel, Sari Haapamäki, Sofia Hilli, Petrus Kähkönen, Kai Lähdesmäki, Kari Mattila, Vappu Nalbantoglu, Unto Nuora, Emilia Nyman, Sami Paasila, Tiina Peltonen, Raili Raitala, Inka Tiitinen, Marjut Toivanen, Mikko Vihma, Sonja Arffman, Nomi Enckell, Jaakko Hellsten, Rosa Herpiö, Saara Kaskilahti, Paulus Kähkönen, Petteri Lassila, Vera Lillqvist, Taneli Läykki, Alvari Stenbäck.
 
Ohjaus: Kari Rentola.
 
Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen:
Tule nauttimaan Iloiset Seniorit –pienryhmän kanssa Kirkan unohtumattomasta musiikista.
 
Iloiset Seniorit hakee sinut musiikkinäytelmään kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Elämyksen hinta sisältää kuljetuksen kotioveltasi teatteriin, pääsylipun sekä paluun kotia. Tarkempi aikataulu selviää lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Musiikkielämyksen hinta on kantakaupungissa asuville senioreille 74 € (sis. alv.) ja muille senioreille 84 € (sis. alv.).

 

Soita (040 588 3146) tai täytä sivun alaosassa oleva ilmoittautumislomake, ja lähde nauttimaan musiikkinäytelmästä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 19.2.2017.
 

Huhtikuu 2017

 

Toukokuu 2017

 
La 13.5.2017 klo n. 15.00-20.30
Lasse Liemola with Mosabacka Big Band. Malmitalo, Helsinki. Esitys alkaa klo 17.00.
 
”Nuorisoidoli” Lasse Liemola on kahdeksankymppisenä hurjassa vedossa ja uudet sovitukset big bandin säestämänä antavat hänen hiteilleen vielä lisää potkua. (Malmitalo 2017).
 
Lasse Liemola levytti ensimmäiset kappaleensa nuorisokulttuurin murroksessa 1957 noin 60 vuotta sitten. Liemola levytti parissa kymmenessä vuodessa yli 60 kappaletta ja ne soivat ja jäivät sen aikaisen nuorison tajuntaan. Energisen iloinen esiintyminen ja dynaaminen ote ja komea ulkonäkö yhdistettynä helposti tunnistettavaan ääneen sulatti teinityttöjen sydämet. Lasse Liemola ja Mosabacka Big Band vievät meidät kultaisten 50-60-luvun tuttujen hittien pariin. Lassen tunnetut kappaleet uuteen loistoon on sovittanut Markku Renko. (Malmitalo 2017).
 
Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen:
Tule kuuntelemaan ja muistelemaan 50-60-luvun musiikkia Iloiset Seniorit –pienryhmän kanssa.
 
Iloiset Seniorit hakee sinut tapahtumaan kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Musiikkielämyksen hinta sisältää kuljetuksen kotioveltasi konserttiin, pääsylipun sekä paluun kotia. Tarkempi aikataulu selviää lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Musiikkielämyksen hinta on 42 € (sis. alv.).

 

Soita (040 588 3146) tai täytä sivun alaosassa oleva ilmoittautumislomake, ja lähde nauttimaan konsertista. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 2.4.2017.
 
Ti 23.5.2017 klo n. 17.30-23.30
Tango! – Buenos Airesista Seinäjoelle. Ooppera, Helsinki. Esitys alkaa klo 19.30.
 
Oopperan päänäyttämöllä tulkitaan niin argentiinalaista kuin suomalaistakin tangoa tanssillisessa konsertissa. Jorma Uotisen isännöimä ilta hehkuu tangon mausteisia rytmejä ja intohimoa. Argentiinalaisia ja suomalaisia sävelmiä tulkitsevat Kansallisoopperan orkesterin tahdissa Waltteri Torikka, Arja Koriseva, Angelika Klas, Johanna Rusanen, Jyrki Anttila, Mika Pohjonen ja Jyrki Korhonen, haikeasävyistä bandoneonia soittaa Petri Ikkelä ja pianoa Iikka Kotaja. Tanssillinen konsertti kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoon. (Ooppera 2017).
 
Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen:
Lähde nauttimaan tangon taiasta ja tunnelmasta Iloiset Seniorit –pienryhmän kanssa.
 
Iloiset Seniorit hakee sinut tapahtumaan kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Musiikki- ja tanssielämyksen hinta sisältää kuljetuksen kotioveltasi tapahtumaan, pääsylipun sekä paluun kotia. Tarkempi aikataulu selviää lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Musiikki- ja tanssielämyksen hinta on kantakaupungissa asuville senioreille 68 € (sis. alv.) ja muille senioreille 78 € (sis. alv.).

 

Soita (040 588 3146) tai täytä sivun alaosassa oleva ilmoittautumislomake, ja lähde nauttimaan tapahtumasta. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 6.4.2017.
 
___________________________________________________________________________________________________________________________________
 
2016
 

Syyskuu 2016

 
To 8.9.2016 klo n. 16.30-23.30
Lahden 17. kansainvälisen Sibelius-festivaalin elämyksellinen avauskonsertti
 
SINFONIAKONSERTTI
Dima Slobodeniouk, kapellimestari
Pohjolan tytär
Tapiola
Sinfonia nro 1
 
Sibelius-festivaalin mukaan säveltäjä Jean Sibeliuksen (1865−1957) asema maamme kansallissäveltäjänä lienee kiistaton; hänen merkityksensä on ollut suuri Suomelle ja suomalaisille historiamme ratkaisevissa vaiheissa. Sibelius on myös maamme tunnetuin säveltäjä maailmalla, hänen musiikkinsa ihailijoita löytyy aina Tukholmasta Tokioon. Vuosittain järjestettävä Sibelius-festivaali kokoaa Sibeliuksen ystävät yhteen tarjoten elämyksellisen viikonlopun Sibeliuksen musiikin parissa. (Sibelius-festivaali 2016).
 
Tämän syksyn festivaali on Sinfonia Lahden 17. kansainvälinen Sibelius-festivaali. Festivaalin järjestäjien mukaan monet asiantuntijat pitävät festivaalin avauskonsertin teoksista Tapiolaa Sibeliuksen koko luovan toiminnan huipentumana ja täydellisenä mestariteoksena. Heidän mukaansa on kiehtovaa verrata samassa konsertissa säveltäjän romanttista ensimmäistä sinfoniaa myöhäistuotannon pelkistettyyn ilmaisuun. Näiden väliin sijoittuu Pohjolan tytär, jonka esikuvana voi pitää Richard Straussin Ein Heldenleben teosta. (Sibelius Festivaali 2016).
 
Konserttia johtaa orkesterin ylikapellimestarina ja festivaalin taiteellisena johtajana aloittava kapellimestari Dima Slobodeniouk.
 

Lähde nauttimaan samanhenkisen, pienen Iloiset Seniorit -ryhmän kanssa tämän vuotisesta Sibelius-festivaalista Lahden Sibeliustaloon.

 
Retken tiedot ja ilmoittautuminen:

Iloiset Seniorit hakee sinut retkelle kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Matkan hinta sisältää kuljetuksen kotioveltasi Lahden Sibeliustaloon, pääsyliput sekä paluun kotia. Istumapaikat sijaitsevat permannolla ja soveltuvat hyvin myös rollaattoreilla liikkuville. Tarkempi aikataulu selviää lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Matkan hinta pääsylippuineen on kaikille senioreille 78 € (sis. alv.).

 

Soita (040 588 3146) tai täytä sivun alaosassa oleva ilmoittautumislomake, ja lähde nauttimaan Sibelius-festivaalista. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Joulukuu 2016

 
Ti 6.12.2016 klo n. 13.00-19.00
RSO:n Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti. Musiikkitalo, Helsinki. Konsertti alkaa klo 15.00.
 
RSO:n jo perinteeksi muodostuneen Itsenäisyyspäivän juhlakonsertin ohjelmassa on Helvi Leiviskän 3. sinfonia, Sibeliuksen Satu ja Magnus Lindbergin Accused -laulusarja, jonka solistina laulaa Anu Komsi. Hannu Linnun johdolla konsertti päättyy Sibeliuksen Finlandiaan. (Musiikkitalo 2016).
 
Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen:
Lähde juhlistamaan pienen Iloiset Seniorit –ryhmän kanssa Suomen itsenäisyyttä Itsenäisyyspäivän juhlakonserttiin.
 
Iloiset Seniorit hakee sinut konserttiin kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Konserttielämyksen hinta sisältää kuljetuksen kotioveltasi konserttiin, pääsyliput sekä paluun kotia. Istumapaikat soveltuvat hyvin myös rollaattorilla liikkuvalle. Tarkempi aikataulu selviää lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Konserttielämyksen hinta on kantakaupungissa asuville senioreille 38 € (sis. alv.) ja muille senioreille 46 € (sis. alv.).

 

Soita (040 588 3146) tai täytä sivun alaosassa oleva ilmoittautumislomake, ja lähde nauttimaan konsertista. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 18.11.2016.
 

Su 18.12.2016 klo n. 13.00-19.00
Rajaton Joulu 2016. Musiikkitalo, Helsinki. Konsertti alkaa klo 15.00.
 
Rajaton tuo joulun! Lauluyhtye Rajaton hellii yleisöään rakastetuilla joululauluillaan.
 
Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen:
Tule mukaan pienen Iloiset Seniorit –ryhmän kanssa valmistautumaan joulun tunnelmaan Rajaton -lauluyhtyeen tarjoaman musiikkielämyksen parissa.
 
Iloiset Seniorit hakee sinut konserttiin kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Konserttielämyksen hinta sisältää kuljetuksen kotioveltasi konserttiin, pääsyliput sekä paluun kotia. Istumapaikat soveltuvat hyvin myös rollaattorilla liikkuvalle. Tarkempi aikataulu selviää lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Konserttielämyksen hinta on kantakaupungissa asuville senioreille 58 € (sis. alv.) ja muille senioreille 66 € (sis. alv.).

 

Soita (040 588 3146) tai täytä sivun alaosassa oleva ilmoittautumislomake, ja lähde nauttimaan konsertista. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 25.11.2016.
 
ILMOITTAUTUMISLOMAKE:
 

Tapahtuma:

Ajankohta:

Nimi:

Osoite:

Puhelin:

Email:

Ikä:

Muuta:

Ilmoittautuminen on sitova. Tähän sopimukseen sovelletaan lisäksi Seniorilo Oy:n yleisiä sopimusehtoja.