Iloiset Seniorit – Uusi toiminnallinen yhteisö ja palvelukonsepti

Iloiset Seniorit – Uusi pääkaupunkiseudun senioreille suunnattu toiminnallinen yhteisö ja palvelukonsepti

Suomessa on yli 1,1 miljoonaa +65-vuotiasta suomalaista, joista lähes joka neljäs asuu Uudellamaalla. Suurin osa heistä asuu omassa kodissaan ja yhä useampi heistä asuu kotonaan yksin. (Tilastokeskus)

Iloiset Seniorit on uusi, pääkaupunkiseudun senioreille suunnattu toiminnallinen yhteisö ja palvelukonsepti, joka tuo iloa, onnea ja tukea kotonaan asuvan seniorin arkeen.

Ehkä seniori kaipaa itsensä näköistä toimintaa yksin tai muiden samanhenkisten senioreiden kanssa? Tai ehkä hän tarvitsee juuri tähän hetkeen omien toiveidensa mukaan suunniteltua palvelua? Vai toivooko hän iloa, tukea ja turvaa asumiseen kotona? Mahdollisesti hänen lapsensa tai ystävänsä toivoo iloa ja tukea läheiselleen?

Iloiset Seniorit auttaa senioria toteuttamaan toiveensa ja haaveensa sekä tuo helpotusta arkeen.

Iloiset Seniorit -toiminnan lähtökohtana on yksilöllisyyden arvostus ja kunnioitus. Meillä jokaisella on oma ainutkertainen, kokemuksistamme muotoutunut elämäntarinamme. Vuosien varrella olemme löytäneet ne omat asiat, jotka ovat tuoneet iloa, onnea ja voimaa elämän eri tilanteisiin. Iloiset Seniorit haluaa mahdollistaa ne jokaisen seniorin arkeen myös jatkossa, ikään tai toimintakykyyn katsomatta.

Toimintamme perustuu yksilöllisyyden lisäksi luotettavaan, turvalliseen ja samanhenkiseen yhteisöön. Jokainen Iloinen Seniori on mukana kehittämässä kanssamme toiminnallista Iloiset Seniorit –yhteisöämme. 

Toteutamme tarvittavat palvelut nopeasti ja helposti joko itse tai yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lue lisää Iloisista Senioreista nettisivuiltamme (www.iloisetseniorit.fi).

Iloiset Seniorit – Iloa ja onnea arkeen!