Iloa ja apua kotiin -kotipalvelu

Iloiset Seniorit -kotipalvelu lähtee seniorin ja hänen läheistensä tarpeista ja toiveista. Toteutamme seniorille itselle tärkeää, hänen näköistään laadukasta, luotettavaa ja turvallista palvelua. Iloisten Senioreiden avulla löydät lähes kaikki kodin arkeesi tai lähipiirisi seniorin arkeen tarvitsemasi avut ja tuet nopeasti ja helposti samasta paikasta.

Kaikilla Iloiset Seniorit -työntekijöillä on henkilökohtaista kokemusta ilon ja avun tuottamisesta oman henkilökohtaisen lähipiirinsä senioreille. Meillä on myös paljon kokemusta muistisairaiden senioreiden ja heidän läheistensä tukemisesta. Autamme ja tuemme seniorin arkea luotettavan, turvallisen ja tutun lähipiirin tavoin. Seniorin luona käy aina sama tuttu Iloiset Seniorit -kaveri.

Seniorin arjen ilo antaa myös meille elämäniloa.

Iloa ja apua kotiin -kotipalvelut

Iloiset Seniorit lähtee sinun ja hänen läheistensä tarpeista ja toiveista. Toteutamme seniorille itselle tärkeää, hänen näköistään laadukasta, luotettavaa ja turvallista kotipalvelua. Kaipaatko ulkoiluapua tai -seuraa? Ehkä kaipaat asiointiapua kauppaan, lääkäriin, apteekkiin, viranomaisten luo? Etsitkö tukea muistisairaan läheisesi tukemiseen? Ehkä toivot jotain muuta tukea ja apua kotiisi tai lähipiirisi seniorin kotiin? Klikkaa kuvaa ja lue lisää.

Iloa ja apua kotiisi -kotipalvelujen hinnat

Klikkaa kuvaa ja lue lisää.