Etsimme Sinua Iloiset Seniorit -tuntityöntekijä

Haluaisitko tuoda iloa ja apua kotonaan asuvan seniorin päivään, kuten kodinhoito-, asiointi- tai ulkoiluapua sekä jutteluseuraa?

Etsimme Sinua iloinen ja elämänmyönteinen, monipuolisen elämänkokemuksen omaava nainen tai mies. Oletko kiinnostunut tuntityöstä eläkkeesi tai nykyisen työsi rinnalle?

Olet erinomainen kuuntelija ja keskustelija sekä seuraat aktiivisesti aikaa ja sen tapahtumia. Olet oma-aloitteinen ja tartut toimeen kuin toimeen. Omaat henkilökohtaista kokemusta ilon ja avun tarjoamisesta lähipiirisi ikäihmisille, kuten vanhemmillesi tai isovanhemmillesi. Sinulla on aito halu tarjota sitä myös muille senioreille, yksilöllisesti kunkin tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Arvostat ja kunnioitat kunkin seniorin yksilöllisyyttä sekä monipuolista ja pitkää elämänkokemusta. Jaat kanssamme yrityksemme arvot: luotettavuus, turvallisuus, vastuullisuus, eettisyys, läheisyys ja yksilöllisyys.

Seniorin kiitos ja hymy ovat lisäbonuksia, jotka tuovat iloa myös omaan päivääsi.

Laajan ja monipuolisen elämänkokemuksen lisäksi omaat pitkän työkokemuksen työskentelystä erilaisten ihmisten parissa. Terveydenhoito- tai sosiaalialan koulutus on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Äidinkielesi on suomi tai ruotsi. Työ alkaa hyvän työntekijän löydyttyä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa. Sinulla on voimassa oleva ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Työpaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja toivomme, että asut Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi työhistoriasi (CV) ja harrastuksiesi kera osoitteeseen: info@iloisetseniorit.fi viimeistään 30.10. Lisätietoja tehtävästä antaa Seija Uusihannu (040 588 3146) pe 27.10 klo 8.30-9.30.

Iloa ja apua seniorin päivään!