Iloa ja apua kotiisi -kotipalvelujen hinnat

Iloiset Seniorit Iloa ja apua kotiin -kotipalvelut (ILSE Koti)
Iloa ja apua kotiin -kotipalvelujen hinnoittelu perustuvat toteutuneisiin tunteihin ja kulloinkin voimassaolevaan hinnastoon. Minimityöaika on kaksi tuntia. Iloiset Seniorit Iloa ja apua kotiin -kotipalvelut ja osin muut palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluu tavanomaisen hoiva- ja hoitotyön lisäksi myös mm. asiointiapu kaupassa, pankissa tai apteekissa ja lemmikin ulkoilutus. Kotitalousvähennys on 60 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta, maksimissaan 3500 €/vuosi/hlö (vuonna 2023). Omavastuu on 100 €. Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löytyy verohallinnon sivuilta (www.vero.fi).

 

Mikäli toimintakykysi on heikentynyt, sinulla on mahdollista saada Iloa ja apua kotiin -kotipalveluita arvonlisäverottomasti. Lisäksi sinulla on mahdollista hakea em. arvonlisäverottomista palveluista kotitalousvähennystä. Arvonlisäverottomia kotipalvelun tukipalveluita ovat mm. ateriapalvelu, leivonta, ruuanlaitto, siivous, vaatehuolto, asiointipalvelut, kuljetus- ja saattajapalvelut, turvapalvelut, pihatyöt, sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut sekä henkilökohtaisena avustajana toimiminen. Selvitämme mahdollisuutesi saada arvonlisäverotonta palvelua ilmaisella suunnittelukäynnillä luonasi.

 

Iloiset Seniorit -palvelusopimus

Jokaisen säännöllistä Iloiset Seniorit Iloa ja apua kotiin -kotipalveluja käyttävän asiakkaan kanssa tehdään kirjallinen palvelusuunnitelma ja -sopimus, jossa sovitaan tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopiva palvelukokonaisuus, hinnat sekä sopimuksen kesto. Sopimuksen irtisanomisaika on 1 kuukausi. Palvelusopimus tehdään kanssasi ilmaisella suunnittelukäynnillämme luonasi. Iloa ja apua kotiin -kotipalvelujen hinta muodostuu kotiin tuotettujen palveluiden määrästä ja toteutusajankohdasta sekä mahdollisesti toivomistasi lisäpalveluista. Palvelukokonaisuutta on luonnollisestikin mahdollista muokata tilanteesi, tarpeesi ja toiveidesi muuttuessa.

 
ILOISET SENIORIT ILOA JA APUA KOTIIN -KOTIPALVELUIDEN HINNASTO

Alla on Iloiset Seniorit Iloa ja apua kotiin -hinnasto (kotipalvelu sekä ulkoilu- ja asiointipalvelu ilman autoa). Palvelut ovat saatavilla arkisin klo 8-18 sekä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin.

 
 
Matkakustannukset luoksesi sisältyvät hintaan (Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa), eli laskutamme vain siitä ajasta, minkä olemme luonasi.

 
Suunnittelukäyntimme on ilmainen, eikä edellytä palvelun tilaamista. Käynnillä keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja toiveistasi sekä selvitämme mahdollisuutesi arvonlisäverottomaan palveluun.

 
Mahdollisiin ilta- ja viikonloppukäynteihin lisätään seuraavat lisät:

* iltalisä klo 18-21 +15 %, yölisä klo 21-08 +40 %

* lauantailisä klo 06-18 +25 %

* sunnuntailisä la klo 18 – ma klo 08 +100 %.

 
Mahdollisista hinnanmuutoksista ilmoitamme kuukautta aikaisemmin.

Sopimusasiakkaat laskutetaan jälkikäteen kerran kuukaudessa. Kertaluontoiset tehtävät laskutetaan palvelun suorittamisen jälkeen. Tarkemmat toimitusehdot löytyvät yleisistä sopimusehdoistamme.

 
Yrityksemme noudattaa omavalvontasuunnitelmaa ja on vastuuvakuutettu.

 
Soita (040 588 3146) ja kutsu meidät suunnittelemaan kanssasi toiveesi ja tarpeesi mukaista iloa ja apua itsellesi tai läheisellesi. Suunnittelukäyntimme on ilmainen, eikä sido sinua tilaamaan palvelujamme. Voit lähettää yhteydenottopyyntösi myös täyttämällä alla olevan lomakkeen.

 

Nimi:

Puhelin:

Email:

Osoite:

Ikä:

Haluan osallistua Iloiset Seniorit -tapahtumaan ja/tai -retkelle:

Olen kiinnostunut Iloiset Seniorit -kotipalvelusta ja/tai -tapahtumasta:

itsellenipuolisolleniäidilleni, isälleni

ystävällenisukulaiselleniomalle ryhmällenimuulle

Kiinnostuksen kohteeni, tarpeeni:

Haluan osallistua arvontaan ja voittaa 2 tunnin ulkoiluhetken Iloiset Seniorit -kaverin kanssa

Minulle saa lähettää tietoa tapahtumista ja retkistä

Minulle saa lähettää uutiskirjeitä