Ulkoilu, luonto ja liikunta

Iloisten Senioreiden pienet, samanhenkiset harrastusryhmät ja -tapahtumat innostavat vanhojen ja uusien harrastuksien pariin samanhenkisten ihmisten kanssa. Järjestämme sinulle tai ystävillesi myös oman ulkoilu- tai liikuntatapahtuman.

 

Ota yhteyttä joko soittaen (040 588 3146) tai lähettämällä yhteydenottopyyntösi oheisen linkin avulla, ja suunnitellaan sinulle itsellesi tai ystäviesi kanssa oma liikuntahetki.

 

 
2017
 

Elokuu 2017

 
To 24.8.2017 klo n. 9.00-16.00
Kesäinen kauppatori ja lounasristeily Helsingin edustalla. Helsinki.
 
Lähde Iloiset Seniorit –pienryhmän kanssa nauttimaan kesäisen kauniin kauppatorin kansainvälisestä tunnelmasta ja lounasristeilylle ihailemaan kauniita Itä-Helsingin saaristomaisemia nauttien samalla monipuolista merilounasta. Risteilyn jälkeen nautimme vielä Kauppatorin tunnelmasta sekä halukkaat voivat ostaa torin antimia kotiin vietäväksi.
 
Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen:
Iloiset Seniorit hakee sinut retkelle kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Tarkempi aikataulu selviää lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Kesäretken hinta (68 € sis. alv.) sisältää matkat ja lounasristeilyn ruokineen ilman juomia.
 

Soita (040 588 3146) tai täytä sivun alaosassa oleva ilmoittautumislomake, ja lähde mukaan kesäretkelle. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 8.8.2017. Ilmoittautuminen on sitova.
 

Huhtikuu 2017

 
Pe 21.4.2017 klo n. 08.00-14.00
Ohjattu luontoelämys: Kevät ja muuttolinnut. Laajalahti, Espoo.
 
Lähde nauttimaan Iloiset Seniorit –pienryhmän kanssa keväisestä luonnosta merenrannalle Espoon Laajalahteen. Retkellä havainnoimme ja kuuntelemme muuttolintuja kevätpuuhissaan. Käytössämme on kaukoputki ja muutamia kiikareita. Mahdollinen oma kiikari kannattaa luonnollisesti ottaa myös mukaan.
 
Retkellä kuljemme hyväkuntoisilla, helpoilla kävelypoluilla, eikä reitti sisällä suuria nousuja tai laskuja. Reitin pituus on n. 1,5-2 km. Retkelle kannattaa pukeutua lämpimästi sään mukaisesti, sillä keväisellä merenrannalla voi olla viileää mahdollisesta tuulesta johtuen. Luonto-oppaanamme toimii Stefan (Eppu) Blomqvist.
 
Tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen:
Iloiset Seniorit hakee sinut retkelle kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Tarkempi aikataulu selviää lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Ohjatun luontoelämyksen hinta (78 € sis. alv.) sisältää matkat, ohjatun luontoelämyksen sekä taukoeväät kahveineen.
 

Soita (040 588 3146) tai täytä sivun alaosassa oleva ilmoittautumislomake, ja lähde mukaan luontoretkelle. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 9.4.2017.
 

___________________________________________________________________________________________________________________________________
 
2016
 
KESÄN ULKOILU- JA LUONTORETKET
 
Kesällä Iloiset Seniorit -pienryhmät ulkoilevat ja retkeilevät kauniin pääkaupunkiseudun luonnossa. Haemme sinut mukaan retkelle kotioveltasi tai muusta haluamastasi osoitteesta Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa tai Vantaalla.
 
Kesän meriretket soveltuvat kaikille senioreille. Nuuksion ja Soukanniemen ohjatut luontoelämykset soveltuvat normaali- ja hyväkuntoisille, liikunnallisille senioreille. Retken soveltuvuuden itsellesi voit tarkistaa myös soittamalla (040 588 3146).
 
Ilmoittaudu mukaan retkelle soittamalla (040 588 3146) tai täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Soitamme kaikille ilmoittautuneille viimeistään lomakkeen lähettämistä seuraavana päivänä.
 
Elokuu 2016
 
Ke 3.8.2016 Klo n. 09.30-16.30
Viiden veden kierros, Nuuksion kansallispuisto, Espoo – Ohjattu luontoelämys
Retken pituus maastossa: 3-4 h, n. 6-7 km
Retken vaativuustaso: Keskitaso++, liikunnallisille, hyväkuntoisille henkilöille
 
Elokuinen Iloiset Seniorit -pienryhmän luontoelämyksen Saarijärvi-Sarkkinen-Suolikas-Majaslammet –reitti tarjoaa Nuuksion ylänköalueen ja kansallispuiston maisemia aidoimmillaan – karuilta avokallion männiköiltä korpikuusikon varjoon. Reitti on hienoimpia, ei-merkittyjä reittejä. Täällä on erinomainen mahdollisuus tutustua erämaamaise- mallisempaan Nuuksioon. Reitti on mäkinen ja sisältää muutaman vaativan nousun ja laskun sekä pari ojan ylitystä. Alueella ei ole retkeilijöille suunnattuja palveluita, kuten tulipaikkoja tai kuivakäymälöitä. Luontoelämyksemme varmistaa oppaamme Eppu Punakettu (Stefan Blomqvist).
 
Iloiset Seniorit hakee sinut luontoelämykseen kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Luontoelämyksen hinta (68 € sis. alv.) sisältää matkat, ohjatun luontoelämyksen sekä taukoeväät kahveineen. Tarkemmat lähtö- ja paluuajat selviävät lähtijöiden osoitteiden selvittyä.  Ilmoittaudu mukaan retkelle joko soittaen (040 588 3146) tai täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake viimeistään sunnuntaina 31.7.2016.
 
Ke 24.8.2016 klo n. 11.00-17.00
Soidinsuon ja Kaislammen kierros, Nuuksion kansallispuisto, Espoo – Ohjattu luontoelämys
Retken pituus maastossa: 2,5-3 h, n. 5 km
Retken vaativuustaso: Helppo
 
Iloiset Seniorit -pienryhmä tutustuu tänään eteläiseen Nuuksion kansallispuistoon. Reittimme kulkee Soidinsuon etelä- ja pohjoispuolen ja Kolmoislammen maisemissa. Luontoelämyksemme varmistaa oppaamme Eppu Punakettu (Stefan Blomqvist).
 
Iloiset Seniorit hakee sinut luontoelämykseen kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Luontoelämyksen hinta (68 € sis. alv.) sisältää matkat, ohjatun luontoelämyksen sekä taukoeväät kahveineen. Tarkemmat lähtö- ja paluuajat selviävät lähtijöiden osoitteiden selvittyä.  Ilmoittaudu mukaan retkelle joko soittaen (040 588 3146) tai täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake viimeistään sunnuntaina 21.8.2016.
 
Heinäkuu 2016
 
Ma 25.7.2016 Klo n. 12.00-17.00
Lounasristeily, Helsinki
Retken vaativuustaso: Helppo
 
Lähde Iloiset Seniorit -pienryhmän kanssa lounasristeilylle ihailemaan kauniita Itä-Helsingin saaristomaisemia nauttien samalla monipuolista merilounasta. Risteilymme alkaa Helsingin Kauppatorilta ja palaa Kauppatorille. Iloiset Seniorit sinut retkelle kotioveltasi tai ilmoittamastasi osoitteesta Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta. Retken hinta (58 € sis. alv.) sisältää matkat ja lounasristeilyn ruokineen ilman juomia. Tarkemmat lähtö- ja paluuajat selviävät lähtijöiden osoitteiden selvittyä. Ilmoittaudu mukaan retkelle joko soittaen (040 588 3146) tai täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake viimeistään sunnuntaina 17.7.2016.
 
YLEISIÄ OHJEITA LUONTORETKILLE:
Retkelle on hyvä pukeutua sään mukaan. Tukevat ulkoilukengät tai lenkkikengät soveltuvat hyvin retkeilyyn. Osa reiteistä voi olla liukkaat sateella. Muistathan ottaa oman vesipullon sekä mahdolliset henkilökohtaiset allergia- ja muut lääkkeet. Luontoreitin varrella ei välttämättä ole wc:tä.
 
Kullakin osallistujalla tulee olla voimassa oma, luontoretket kattava matka- tai tapaturmavakuutus.
 
 
ILMOITTAUTUMISLOMAKE – RETKET:
 

Tapahtuma:

Ajankohta:

Nimi:

Osoite:

Puhelin:

Email:

Ikä:

Muuta:

Ilmoittautuminen on sitova. Tähän sopimukseen sovelletaan lisäksi Seniorilo Oy:n yleisiä sopimusehtoja.